Transport- og logistikoperatører

Taulov ved Fredericia er på grund af den gode infrastruktur centrum for distribution, transport og logistik. En lang række af tidens transport- og logistikoperatører har valgt at placere deres domiciler og godsterminaler i Taulov netop på grund af placeringen tæt på motorvejen, jernbaneterminalen og Fredericia Havn.

Et område i udvikling
I 2015 annoncerede Blue Water Shipping, at virksomheden investerer 120 mio. kr. i en ny 12.300 m2 godsterminal samt et 1.800 m2 kontor ved motorvejen tæt ved Taulov. Øgede godsmængder som følge af et stigende antal kunder og styrkelse af distributionen er de væsentligste årsager til placeringen.

Blue Water Shippings investering i fremtidens godsterminal i Taulov understreger betydningen af Taulovs centrale beliggenhed og styrkerne ved området.

En lang række øvrige transport- og logistikoperatører, som fx DHL, DSV, DB Schencker, Leman, PostNord og PostDanmark holder også til i Taulov.

Med placering i Taulov får transport- og logistikoperatører en central beliggenhed tæt på motorveje (E20/E45), jernbane og Fredericia Havn – og en mulighed for at udnytte samspillet og synergien til de øvrige aktører i området, samtidig med at man via Fredericia Havn får adgang til en række frekvente ruter til og fra Baltikum.