Lager- og logistikejendomme skyder op i Taulov Dry Port

I 2017 har ADP sikret sig et markant afsæt for en videreudvikling af vores position som Danmarks multimodale knudepunkt – og denne udvikling tager nu for alvor fart.

Et joint venture sammen med PFA betyder, at vi over de kommende år investerer 1,5 – 2,0 mia. kr. i opførelsen af moderne lager- og logistikfaciliteter med direkte adgang til mange flerstrengede transportløsninger. Den første etape af den ambitiøse investeringsplan i Taulov Dry Port igangsættes i foråret 2018 med opførelsen af 15.000-20.000 m2 generiske lager- og logistikejendomme.

Placering midt i Danmarks centrale knudepunkt
De nye lager- og logistikejendomme bliver fleksible erhvervslejemål, hvor små og store virksomheder kan leje sig ind og udnytte beliggende tæt på havn, jernbane og motorvejsnet. Transport- og logistiksektoren søger helt naturligt mod Taulov, og koncentrationen af operatører i området er stor. Med placering af lager- og logistikaktiviteter i Taulov Dry Port vil virksomheder kunne opnå gode cut-off-tider i forhold til levering på nærmarkeder, og dermed kunne imødekomme det stigende krav til hurtig og effektiv betjening af leverancer.

360 graders rådgivning
ADP leverer ikke kun havneinfrastruktur, men er også en samarbejdspartner, der tænker 360 grader rundt om vores kunders transport- og logistikudfordringer.

”Vores kunder ser på hele godstransportens værdikæde for at optimere deres forretning, og ADP kan netop sikre, at godset flyttes omkostningseffektivt mellem hav, jernbare og veje til gavn for virksomheder og transportoperatører. Vores multimodale transport- og logistikcenter i Taulov, hvor moderne lager- og logistikejendomme kobles med eksisterende infrastruktur, vil blive en klar fordel for kunderne”, siger CEO Nils Skeby.