En stor national konference sætter fokus på koblingen af transportformer til gavn for dansk erhvervsliv

Kampagnefelt_konference_450x300

Konferencen afholdes den 9. marts 2017 i et samarbejde mellem Fredericia Kommune, Business Fredericia og ADP A/S, som ejer og driver erhvervshavnene i Nyborg, Middelfart og Fredericia.
Når den danske transport- og logistiksektor og øvrige erhvervsvirksomheder mødes til konference om koblingen af transportformer den 9. marts 2017 er det ikke tilfældigt, at det sker i Fredericia. Fredericia ligger centralt i Trekantområdet og er et geografisk knudepunkt, hvor infrastrukturen forbinder Danmark med resten af Europa. Med nem adgang til motorveje, jernbane og én af Danmarks største erhvervshavne er området hjemsted for en række store virksomheder som Carlsberg, Arla, Shell, Dong Energy og ikke mindst store dele af den danske transport- og logistiksektor.

Beliggenheden i ét af Danmarks infrastruktur-knudepunkter er netop afsættet for konferencen.

”Vi går forrest med en national konference om koblingen af transportformer, fordi vi kan se et stort potentiale i afhjælpning af trængslen på de danske motorveje ved at koble vejgodstransport med andre transportformer. Mange virksomheder har fokus på effektivt at få transporteret varer og gods rundt, men mobiliteten på de danske veje er under pres på grund af trængsel. Derfor sætter vi nu fokus på at øge mobiliteten gennem koblingen af transportformer til gavn for virksomheders vækst og konkurrenceevne”, siger Nils Skeby, CEO i ADP A/S.

Transport- og logistiksektoren søger mod Taulov
Området omkring Fredericia og Taulov har de helt rigtige forudsætninger for at skabe effektive transport- og logistikløsninger og derfor søger virksomheder mod Taulov.

”Vi mærker en stor interesse fra virksomheder, som ønsker at placere sig i Taulov-området. En central beliggenhed og nem adgang til motorveje E20/E45 giver virksomhederne gode forudsætninger for at få transporteret varer. En central beliggenhed og god mobilitet spiller også en central rolle i forhold til at tiltrække arbejdskraft”, siger Kristian Bendix Drejer, Erhvervsdirektør i Business Fredericia.

Konferencen samler eksperter, beslutningstagere og repræsentanter fra erhvervslivet til en dag med debat, god indsigt og ny viden, og dagen vil være under skarp ledelse af journalist Ask Rostrup.

Læs mere på https://taulov-dryport.dk/om-dmtc/multimodal-konference/